FEM BULLIR L’OLLA

Som una Associació Gastronòmica i Cultural amb domicili social a Benimeli i que va nàixer seguint el principis de recuperació de la gastronomia local i del plaer de cuinar d’una manera tradicional i pausada, lluny d’allò que s’anomena el “fast food” o menjar ràpid. També es fonamenta amb el model de vida “slowfood” que es podria traduir com cuinar i menjar sense presses i amb bons aliments.

El fins de l’Associació, entre altres, son:

• Practicar l’art de la gastronomia i activitats complementàries de la mateixa.
• L’estudi de la natura, la fotografia, la música, així com qualsevol altra promoguda pels socis.
• Potenciar la gastronomia local, comarcal i regional.
• Donar a conèixer els productes de cultiu local per a la seua incorporació a les elaboracions gastronòmiques.

 

Per a poder dur endavant aquests objectius, proposem entre d’altres, les següents activitats:

• Exposicions, reunions i debats sobre temes culturals i gastronòmics.
• Desenvolupar activitats econòmiques de tot tipus per a poder aconseguir els seus fins i destinar recursos amb aquesta finalitat.
• Impartir tallers formatius relacionats amb la gastronomia.
• Publicitar els aconteciments i esdeveniments gastronòmics.
Fem Bullir L’Olla anima a la gent a menjar productes i plats locals i regionals, a comprar en les tendes i mercats locals, a allotjar-se als establiments amb sabor local i a cuinar de manera tradicional. No hi ha res més satisfactori i relaxant que compartir amb bona companyia una taula amb la gastronomia local. El plaer de assaborir productes locals i ben elaborats, deu ser motiu de celebració

This entry was posted on Jueves, mayo 16th, 2013 at 15:29 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.