Casa Rústica Segària

Lloguer de casa rústica de muntanya anomenada Segària al municipi de Benimeli, Alacant.

Es tracta d' un refugi de muntanya de lloguer complet, el qual disposa de quatre habitacions, un bany, cuina amb barra, un menjador amb ximenera, i un terrat cobert amb unes espectaculars vistes. Fora hi ha un ample terrat que disposa de barbacoa i d'un fornet de fang tradicional.

Es troba situada a la vessant nord de la serra de Segària, a la Marina Alta, envoltada de vegetació mediterrània, a l'abric d'imponents penyals i amb una vista completa del Parc Natural de La Marjal Pego-Oliva. A la zona on es troba ubicada, es poden realitzar rutes de senderisme, així com practicar bicicleta de muntanya i gaudir de la gastronomia pròpia del tos el pobles de la vall.

El indret on es troba ubicada la casa, està a una distància de 5 km del nucli urbà de Benimeli, a 15 de la platja i a 20 de Dénia. A 12 Km, es troba la població d'Ondara on es troba el Centre Comercial del Portal de la Marina.


Cal Correu

Casa de poble, ubicada a la plaça Rector Donénech ("La Placeta"). Consta de dues plantes distribuïdes de la següent manera:

  • En la planta baixa hi ha una entrada, dues habitacions, el menjador, la cuina, un bany i un xicotet pati d' accés al rebost.
  • A la planta superior s' accedeix mitjançant escales des del menjador, i disposa de dues habitacions, un bany i un accés a la terrassa descoberta amb agradables vistes a la muntanya de Segària

Disposa de zona d' aparcament davant la placeta on es troba ubicada, i a uns 50 metres es troba la pujada al Calvari, el Parc i a un sender de xicotet recorregut senyalitzat per poder realitzar senderisme per la muntanya.

Està dotada d' electrodomèstics en general, roba de llit i de bany